Expozanti

Targul de Turism – Cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului

Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei are loc in perioada 15-18 noiembrie 2018, Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, Pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Informatii utile Pavilion B2:

– regim inaltime: parter

– suprafata bruta: 15.300 mp

– inaltimea sub ferma metalica-grinda zabrele = 10.56 m

– inaltime totala: 14,17 m

– inaltimea maxima admisa pentru constructie stand: 7 m

– cele doua pavilioane B1 si B2 sunt unite formand un corp comun

– corpul de legatura B3 are la etaj 2 sali de conferinta cu capacitate de 75 de persoane fiecare

Ajuns la cea de-a XL –a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si a accesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta.

De asemenea, Targul de Turism, editia de primavara 2018  beneficiaza de o campanie atent targetata pentru atragerea de vizitatori specialisti si pentru crearea unui cadru de relationare intre firmele expozante si clientii sau potentialii clienti.

Retrospectiva Targului de Turism, editia de toamna 2017

Romexpo, partenerii săi și agențiile de turism au acordat și la editia de toamna din 2017 o atenție deosebita turismului românesc. Zonele cu potențial turistic mare au fost promovate la târg prin intermediul consiliilor judeţene şi locale, astfel încât publicul a avut ocazia de a afla informaţii diverse despre: peisajele fascinante ale României, din toate regiunile ţării, despre istorie şi valori culturale artistice şi gastronomice din:

  • Județele: Alba, Argeș, Bacau, Bihor, Brașov, Olt, Dambovița, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mureș, Neamț, Sibiu, Suceava, Timișoara, Vâlcea, Vaslui,
  • Oraşele: Băile Olănești, Băile Tușnad, Botoșani, București, Buziaș, Calimănești, Corabia, Covasna, Drăgănești-Olt, Govora, Hunedoara, Huși, Mangalia, Panciu, Piatra Neamț, Sibiu, Slănic Moldova, Techirghiol, Zalău,
  • Comunele: Aroneanu, Cetățeni, Frumușița, Dobrosloveni, Drânceni, Moreni, Novaci, Tataruși, Trifești, Tupilați, Turia.

Expozanți din 12 țări: Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, România, Spania, Ucraina.