Expozanti

Targul de Turism – Cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului

Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei va avea loc in perioada 22-25 februarie 2018, intr-unul din noile spatii expozitionale – B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Informatii utile Pavilion B2:

– regim inaltime: parter
– suprafata bruta: 15.300 mp
– inaltimea sub ferma metalica-grinda zabrele = 10.56 m
– inaltime totala: 14,17 m
– inaltimea maxima admisa pentru constructie stand: 7 m
– cele doua pavilioane B1 si B2 vor fi unite formand un corp comun
– corpul de legatura B3 are la etaj 2 sali de conferinta cu capacitate de 75 de persoane fiecare

Ajuns la cea de-a XXXIX-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si a accesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta.

Targul de Turism, editia de primavara 2017

Cele mai bune oferte si destinatii turistice, prezentate de companiile din Romania si din strainatate, au captat, timp de patru zile, atentia celor 23.000 de vizitatori prezenti la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, eveniment ce a avut loc in perioada 16-19 februarie 2017, in Centrul Expozitional Romexpo.

De asemenea, Targul de Turism, editia de primavara 2018 va beneficia de o campanie atent targetata pentru atragerea de vizitatori specialisti si pentru crearea unui cadru de relationare intre firmele expozante si clientii sau potentialii clienti

Peste 274 de expozanti, reprezentand agentii de turism, tour-operatori, organizatii si asociatii de turism nationale, regionale si internationale, consilii judetene si-au promovat ofertele si serviciile, animand cele sase pavilioanele expozitionale. Pe o suprafata de 13.400 de metri patrati au expus companii din Austria, Bulgaria, Croatia, Egipt, Rusia, Grecia, Israel, Republica Moldova, Palestina, Polonia, Cehia, Republica Dominicana, Romania, Turcia, Ungaria, gradul de internationalizare fiind de 33%.