Vizitatori

Sunteti invitati sa vizitati editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, intre 22-25 februarie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Targul de Turism al Romaniei, editia de primavara 2018 se va desfasura in noile spatii expozitionale – B1 si B2! Avand o suprafata totala de 27.000 mp, pavilioanele B1 si B2 sunt locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

La editia de primavara din 2017, clasamentul domeniilor de interes evidentiaza pe primul loc agentiile de turism si touroperatorii. La editia de primavara 2018, 80 % dintre firmele expozante sunt agentii de turism si touroperatori, prezente cu oferte atractive pentru vacante ideale.

Targul de Turism al Romaniei este locul potrivit pentru a descoperi cele mai frumoase destinatii din Romania si din strainatate. Targul de Turism al Romaniei este organizat de ROMEXPO de doua ori pe an, fiecare editie transformand Centrul Expozitional intr-un spatiu al destinatiilor de vis. Reprezentata prin cele mai importante companii din Romania si din strainatate, lumea fascinanta a turismului se intalneste sub acelasi acoperis.

Veti putea alege dintre sutele de oferte prezentate si veti putea participa la evenimentele conexe atractive pe care Romexpo si partenerii sai le-au pregatit pentru aceasta editie. De asemenea, veti avea ocazia sa cunoasteti noi parteneri de afaceri, dar si sa fidelizati relatiile existente cu partenerii traditionali.

Program de vizitare:

22-24 februarie 2018 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
25 februarie 2018 (duminica): 10.00-16.00

Locatie: Pavilioanele B1 si B2

Cum ajungeti la Romexpo?

  • Cu avionul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de cel mai mare aeroport international din Romania, Henri Coanda si la 5 minute distanta de aeroportul international Baneasa.

  • Cu masina

Coordonatele noastre GPS sunt: 44.476234, 26.064972

  • Cu trenul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute de Gara de Nord. Pentru detalii privind mersul trenurilor, accesati www.cfrcalatori.ro

  • Cu transportul public

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de statia de metrou Aviatorilor (click aici pentru harta).

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 5 minute distanta de statia de tramvai si autobuz Piata Presei Libere (click aici pentru harta).

Acces

Bilet intrare : 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Tarif acces parcare : 3 lei/ ora