Sunteti invitati la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei,

intre 21-24 februarie 2019, in Pavilioanele B1 si B2!

Veti putea alege dintre sutele de oferte prezentate si veti putea participa la evenimentele conexe atractive pe care Romexpo si partenerii sai le-au pregatit pentru aceasta editie. De asemenea, veti avea ocazia sa cunoasteti noi parteneri de afaceri, dar si sa fidelizati relatiile existente cu partenerii traditionali.

Retrospectiva editiei de primavara 2018

Publicul Târgului de Turism al României, editia de primavara 2018 a profitat de reducerile oferite de agenții și tur-operatori, deoarece au fost sejururi ofertate și la discount-uri de 50% față de prețul de listă, precum și costuri foarte avantajoase față de alte perioade ale anului, atât în privinţa transporturilor, cât şi a cazărilor. Companiile şi agenţiile de transport au venit la târg cu nenumărate bonusuri, carduri de fidelitate, accesorii şi aplicaţii web, care să faciliteze călătoriile, fie ele de agrement, fie de business.
Pachete avantajoase de tip early-booking s-au vândut atât către destinațiile des frecventate de români (Grecia, Turcia, Spania, Italia, Portugalia, Malta, Cipru, Croația), cât și către locuri exotice: Mauritius, Maldive, Caraibe, Malta, Canare, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles, Mexic, Republica Dominicană, Cuba etc.

Multe dintre agenții s-au prezentat la târg cu pachete ce includ beneficii de tipul: plata cu vouchere de vacanță, plata în rate cu carduri de credit, plata în 10 rate pentru oferta „Litoral Marea Neagră”.

Noutatea ediției

Pentru prima oară, s-a defășurat o conferință care avut drept scop dezbaterea pe larg, împreună cu specialiști din domeniu, a unei teme legată de turism. Aceasta s-a numit Millennials.Promovarea turismului românesc către generația Y.

Program vizitare:

21-23 februarie 2019, interval orar 10.00-18.00

24 februarie 2019, interval orar 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 5 RON/ora

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.