Editia de  primavara a Targului de Turism al Romaniei are loc in perioada 20-23 februarie 2020, in Pavilionul B2! Pavilionul B2 este dedicat atat agentiilor de turism, touroperatorilor, participarilor internationale si serviciilor turistice, cat si este dedicat zonelor turistice din Romania prin intermediul: Administratiilor Publice Locale, Asociatiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Judetene si Primarii.

Ajuns la cea de-a 43-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si a accesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta.

De asemenea, Targul de Turism, editia de primavara 2020 beneficiaza de o campanie atent targetata pentru atragerea de vizitatori specialisti si pentru crearea unui cadru de relationare intre firmele expozante si clientii sau potentialii clienti.

Motive de a participa la editia de primavara 2020:

  • Veti avea ocazia sa va organizati participarea intr-un pavilion construit la standarde internationale
  • Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, atat din Romania, cat si la nivel european;
  • Veti beneficia de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele si serviciile pe care compania dumneavoastra le dezvolta in domeniu;
  • Veti intalni potentiali clienti, autoritati locale si parteneri din industrie;
  • Pe durata celor patru zile ale expozitiei vor fi organizate conferinte si seminarii dedicate in special vizitatorilor specialisti;
  • Evenimentul va fi promovat prin spoturi TV si radio derulate in mass-media centrala si de specialitate, prin articole in presa scrisa generalista si de specialitate, prin campanii online, outdoor si indoor, prin website-ul propriu si pe retele de socializare.

Retrospectiva Targului de Turism, editia de primavara 2020

21.500 de vizitatori au avut la dispoziție cea mai variată ofertă pentru petrecerea timpului liber. Fie că vorbim de locuri din România sau destinații exotice, Târgul de Turism al României a satisfăcut toate cerințele pasionaților de călătorii.

330 companii din 15 țări au expus pe o suprafață de 15.500 de mp,  și au întâmpinat publicul cu cele mai avantajoase pachete turistice: asigurări de călătorie şi alte servicii complementare – transport, bilete de călătorie etc. reduceri considerabile aplicate pachetelor de călătorie către destinaţii exotice; accesorii utile, unice, moderne şi adaptabile, în funcţie de tipul şi scopul călătoriilor.

Romexpo, partenerii săi și agențiile de turism au acordat și la editia de primavara 2019 o atenție deosebita turismului românesc. Zonele cu potențial turistic mare au fost promovate la târg prin intermediul consiliilor judeţene şi locale, astfel încât publicul a avut ocazia de a afla informaţii diverse despre: peisajele fascinante ale României, din toate regiunile ţării, despre istorie şi valori culturale artistice şi gastronomice din:

  • Județele: Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brașov, Botoșani, Caraș-Severin, Constanța, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Suceava, Vâlcea;
  • Oraşele: Băile Herculane, Botoșani, București, Dorohoi, Mangalia, Moreni, Piatra Neamț, Techirghiol, Vatra Dornei;
  • Comunele: Aroneanu, Copalnic, Cotnari, Drânceni, Mănăștur, Tătăruși, Tupilați.

Acces:

Bilet intrare adulți și studenți: 20 lei/zi

Cost parcare: 5 lei/ora sau 100 lei/ toată perioada (pentru expozanti)

Formulare de participare: click aici