Noutatile expozitiei

A.R ELAND TOURS LTD este agentia TOUR OPRATOR in ISRAEL, specializata in organizarea excursiilor si pelerinajelor in Israel, Iordania si Egipt pentru GRUPURI SI INDIVIDUALI, cu autocare minibuze si automobile cu sau fara sofer.

Oferte: pachete 7 nopti la Eliat, pachete 7 nopti la Marea Moarta, excursii si pelerinaje in Israel.

Website: www.elandandrei.com

e-mail: elandandrei@hotmail.com

Adress: kadish Luz 11

2640306 Kiriat Motzkin- ISRAEL

Telefon : 00972 -77 -4046077

Fax; 00972-77-4046078

Mobil : 00972-54-7778321

CASTELLÓN, ENJOY COSTA AZAHAR

Provincia Castellón include cel mai nordic teritoriu al Comunității Valencia, o regiune cunoscută sub brandul turistic Castellón, pe parcursul căreia se întinde 120 de kilometri de coastă, incluzând plaje superbe și golfuri frumoase.

Castellón oferă vizitatorului o gamă vastă de senzații: aroma pură a înfloritului portocal care îi dă zonei numele; prospețimea plăcută a brizei mării; atingerea moale a plajelor nesfârșite, calde, fine și nisipoase; sau frumusețea golfurilor sălbatice care se scaldă în apele liniștite ale Mării Mediterane.

În Castellón, puteți alege dintre toate tipurile de plaje, toate care vă garantează cele mai fine ape și o multitudine de servicii și facilități, pentru o zi minunată la soare.

Multe dintre plajele din provincia Castellón au fost premiate cu Steagul Albastru.

TS Travel este o agentie tur-operatoare, prezenta pe piata din Romania de 12 ani.

Sunt specializati pe circuite si pelerinaje in Grecia, precum si sejururi pe Riviera Olimpului, statiunea Paralia Katerini.

Pentru sezonul 2020, HTS Travel va propune urmatoarele programe pentru Grecia, Paralia Katerini:

  • Paste a la grec – 149 Eur
  • Paste Grecia – 169 Eur
  • 1 Mai – de la 99 Eur
  • Vila Cosmos/ Orea Eleni/ Orea Palace – transport autocar 30 Eur
  • Family – Copil 0-16 ani Gratuit – Bonus excursie Muntele Olimp – de la 199 Eur
  • Seniori – Bonus excursie Muntele Olimp + Manastirea Sf.Dionisie – de la 99 Eur
  • Shock – Mic dejun GRATUIT – de la 134 Eur
  • Single – de la 229 Eur
  • Circuit Grecia – 275 Eur

IT&C Face parte din Grupul “Rafi Shelef Tourism (International) Ltd.”, o companie de turism de top, fondata in anii’60, care deserveste un numar de peste 70,000 turisti ,anual. In tot acest timp Compania s-a concentrat pe turismul de Incoming pentru grupuri si individuali si este Leader de piata in furnizarea serviciilor pentru Israel si Orientul Mijlociu.

IT&C Deserveste grupuri si individuali din Australia, Africa de Sud, America de Sud, Canada, Orientul indepartat, Europa si Europa Centrala si de Est, Statele Unite ale Americii.

 IT&C A evoluat si s-a transformat intr-una dintre cele mai cunoscute Agentii de Turism- Tour Operatoare din Israel. Nu este o pura intamplare ca acesta Companie se bucura de o reputatie internationala datorita loialitatii,integritatii si profesionalismului ei.

 IT&C Este specializata in cadrul Turismului de Incoming,  in activitati ca: turism tematic, (exemplu: Agricultura, IT), turism de afaceri, cultural, religios (Pelerinaje in Tara Sfanta), incentive,spa si medical,croaziere,sportiv si evenimente sportive, congrese ( avand privilegiul de a organiza,de doua ori consecutiv, Jocurile Olimpice “Maccabiah Games” in 2005 si respectiv 2009). 

 IT&C Creaza programe unice pentru Piata Evreiasca (Jewish Market), ele facand parte din “Mostenirea si radacinile- cultura evreiasca si valorile ei” (“Heritage & Roots-Jewish Culture and Values”)

IT& C Se prezinta in fata Dvs. cu o Echipa de angajati vorbitori de limbi straine si experimentati sa creeze orice tip de itinerariu in limba dvs.preferata. Sunt peste 90 de angajati in “culisele” acestei Companii gata sa asigure oricand ca fiecare vizita in Israel sa reprezinte un maximum de reusita, o amintire care sa dureze vesnic (a memory to last for ever).

SAFARI

Mergeți să vedeți the Big Five și bucurați-vă de sălbăticia neîmblânzită a Parcului Național Kruger!

Parcul Kruger se întinde pe două milioane de hectare și este una din cele mai mari rezervații naturale din lume, o destinație turistică remarcabilă. Datorită suprafeței foarte întinse, veți întâlni acolo o mare diversitate – de la peisaje și ecosisteme la cele cinci mamifere mari – the Big Five: leul, elefantul, bivolul, leopardul și rinocerul. Pe lângă acestea, veți întâlni girafe, zebre, antilope Springbok, Impala, Gnu, câini sălbatici, mistreți de savană. Parcul Național Kruger găzduiește peste 500 de specii de păsări, 100 de specii de reptile, aproximativ 150 de specii de mamifere și o mare diversitate de arbori și flori.

CEA MAI BUNĂ PERIOADĂ

Pentru a vedea animalele sălbatice cea mai bună perioadă este mai – august, (temperatura medie: 18oC), când vremea secetoasă aduce animalele pe lângă râuri, în jurul lacurilor și ochiurilor de apă. Totuși, lunile de vară (decembrie – februarie, 27o C în medie) sunt potrivite pentru a admira vegetația și pentru trasee turistice în general.

PLAJE

Soare, mare, valuri, nisip și parfumul de nucă de cocos din cremele de plajă … Africa de Sud are 2 700 km de litoral cu mii de plaje, unele mai atrăgătoare ca altele.

Pe Coasta de Vest veți găsi plaje întinse, singuratice și incredibil de frumoase, unde puteți să vă plimbați pe distanțe de kilometri fără să întâlniți pe nimeni. Coasta de Vest este locul potrivit pentru bronzat, dar atenție, apa este foarte rece. Cele mai bune destinații pe Coasta de Vest sunt Langebaan, Paternoster și Elands Bay pentru surfing.

Regiunea Cape Town, unde puteți vizita Acvariul celor Două Oceane, are o mare varietate de plaje spectaculoase răspândite pe litoralul oceanelor Atlantic și Indian, fiecare cu o personalitate distinctă și cu atracții specifice.

Pe Coasta de Est vă întâmpină valurile liniștite și apa limpede a plajelor din Durban, o destinație turistică foarte apreciată în Africa de Sud.

SPECTACOLUL NATURII

Peisaje de o frumusețe rară se dezvăluie privirii în orice direcție, spre orizonturi fără margini.

Călătoriți oriunde în Africa de Sud și veți vedea un relief care se modifică și se transformă sub ochii voștri: de la crestele amețitoare ale Munților Drakensberg până la vârful teșit al Muntelui Masă – una dintre minunile naturale ale planetei.

Admirați de sus uimitorul canion Blyde River, sau mergeți să vedeți locurile unde milioane de margarete se trezesc la viață în deșert (Namaqualand).

Plimbați-vă pe plaje nesfârșite, urcați dealurile prin păduri bătrâne în Parcul Național Tsitsikama, sau mergeți să priviți savana (bushveld), unde timpul pare că s-a oprit. Oriunde v-ați afla în această țară pitorească, veți încheia fiecare zi cu un peisaj perfect.

VERADA TOUR

Agenție de turism pe apă

Verada Tour este o agenție de turism organizatoare, axată pe Delta Dunării și la ediția din primăvară a TTR vin cu următoarele noutăți: pachete all inclusive în Deltă, oferte speciale de Paște, 1 Mai, 1 Iunie, Rusalii, cu posibilitatea achitării și cu tichete de vacanță, reducere de EB – 10% la toate ofertele noastre, pachet Curs de pregătire pentru obținerea certificatului internațional de conducător de ambarcațiuni de agrement clasa C sau D la TULCEA și excursii în Deltă cu prânz pescăresc.

Vor fi prezenți în cadrul standului ANTREC, vor prezenta serviciile oferite, vor vinde sejururi/pachete/excursii doritorilor, vor oferi informații și materiale promoționale.

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI

un eveniment ce nu trebuie să lipsească din agenda ta!

Pentru o cât mai mare vizibilitate noi te promovăm pe toate canalele de comunicare ale Târgului de Turism! Pozele si informatiile produselor tale sunt imaginea care te reprezinta! Noi le facem cunoscute pe retelele sociale, dar și în secțiunea de Noutăți!

Tot ce trebuie să faci este să transmiți urmatoarele informații la corina.radulescu@romexpo.ro:

Sigla companiei

– fotografii cu produsele expuse de compania ta

– un document word cu noutatile prezentate si activitatile din standul tau

– un video de prezentare al companiei sau al produselor tale

Pentru o participare complexă la Târgul de Turism al României îți recomandăm:

 Dă LIKE paginii de Facebook Târgul de Turism al României și fii primul care află cele mai importante noutăți ale târgului, dar și produsele pe care le prezintă competitorii!

Nu uita să inviți potențialii clienți la târg! Așa că, dă SHARE paginii de Facebook Târgul de Turism al României și anuntă că evenimentul va avea loc în Pavilioanele B1 si B2, în perioada 20-23 februarie 2020!