Expozanti

Targul de Turism – Cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului

Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei are loc in perioada 15-18 noiembrie 2018, Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, Pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Informatii utile Pavilion B2:

– regim inaltime: parter

– suprafata bruta: 15.300 mp

– inaltimea sub ferma metalica-grinda zabrele = 10.56 m

– inaltime totala: 14,17 m

– inaltimea maxima admisa pentru constructie stand: 7 m

– cele doua pavilioane B1 si B2 sunt unite formand un corp comun

– corpul de legatura B3 are la etaj 2 sali de conferinta cu capacitate de 75 de persoane fiecare

Ajuns la cea de-a XL –a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si a accesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta.

De asemenea, Targul de Turism, editia de primavara 2018  beneficiaza de o campanie atent targetata pentru atragerea de vizitatori specialisti si pentru crearea unui cadru de relationare intre firmele expozante si clientii sau potentialii clienti.

Retrospectiva Targului de Turism, editia de toamna 2017

Romexpo, partenerii săi și agențiile de turism au acordat și la editia de toamna din 2017 o atenție deosebita turismului românesc. Zonele cu potențial turistic mare au fost promovate la târg prin intermediul consiliilor judeţene şi locale, astfel încât publicul a avut ocazia de a afla informaţii diverse despre: peisajele fascinante ale României, din toate regiunile ţării, despre istorie şi valori culturale artistice şi gastronomice din:

  • Județele: Alba, Argeș, Bacau, Bihor, Brașov, Olt, Dambovița, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mureș, Neamț, Sibiu, Suceava, Timișoara, Vâlcea, Vaslui,
  • Oraşele: Băile Olănești, Băile Tușnad, Botoșani, București, Buziaș, Calimănești, Corabia, Covasna, Drăgănești-Olt, Govora, Hunedoara, Huși, Mangalia, Panciu, Piatra Neamț, Sibiu, Slănic Moldova, Techirghiol, Zalău,
  • Comunele: Aroneanu, Cetățeni, Frumușița, Dobrosloveni, Drânceni, Moreni, Novaci, Tataruși, Trifești, Tupilați, Turia.

Expozanți din 12 țări: Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, România, Spania, Ucraina.

 

Program de vizitare:

15-17 noimbrie 2018 (joi-sambata): intre 10.00-18.00

18 noiembrie 2018 (duminica): 10.00-16.00

Locatie: Pavilion B2

Cum ajungeti la Romexpo?

Cu avionul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de cel mai mare aeroport international din Romania, Henri Coanda si la 5 minute distanta de aeroportul international Baneasa.

Cu masina

Coordonatele noastre GPS sunt: 44.476234, 26.064972

Cu trenul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute de Gara de Nord. Pentru detalii privind mersul trenurilor, accesati www.cfrcalatori.ro

Cu transportul public

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de statia de metrou Aviatorilor (click aici pentru harta).

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 5 minute distanta de statia de tramvai si autobuz Piata Presei Libere. Click aici pentru harta RATB.

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 5 ron/ora