DE CE SĂ FII EXPOZANT?

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României are loc în perioada 11-14 noiembrie 2021, fiind dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unitatilor Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriior, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism.

Târgul de Turism al României – un nou început!

  • Expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.
  • Târgul de Turism al României reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea Târgului de Turism al României, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Ajuns la cea de-a 45-a editie, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal, de prezentare, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

Plus valoare la Târgul de Turism, ediția de toamnă!

Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente!

Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentului și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională!

Pentru ca ne dorim organizarea ediției 2021 în condiții optime si în concordanță cu deciziile autorităților privind reglementările din domeniul organizării de evenimente, târguri și expoziții, vă prezentăm în cele ce urmeaza cele trei variante posibile de organizare:

1. Organizarea expoziției Târgul de Turism al României în spațiul interior, în Pavilionul B1:

In cazul in care, ulterior datei de 15 septembrie, autoritatile vor decide reintroducerea restrictiilor privind organizarea de expozitii, targuri si evenimente in spatii inchise ne propunem:

2. Organizarea expoziției Târgului de Turism al României pe spațiul exterior:

Daca, dupa data de 1 octombrie 2021, autoritatile vor interzice organizarea targurilor, expozitiilor si evenimentelor atat in spatiu interior, cat si in spatiu exterior, ne propunem:

3. Organizarea expoziției Târgului de Turism al României pe platforma virtuală:

ro_RORO